Niet te veel betalen voor schilderwerk?

Wanneer je schilderwerk uitbesteden gaat dan wil je natuurlijk niet veel betalen. Je kunt natuurlijk wel de eerste de beste schilder aannemen die je tegen komt maar het is verstandiger om eerst verschillende schilders te vergelijken. Dit kun je doen om een offerte aan te vragen bij verschillende schilders in de regio en de prijsaanbiedingen die je ontvangt vervolgens te vergelijken. Je zult dan ondervinden dat de ene schilder fors duurder kan zijn dan de ander.

Waar op letten bij schilderwerk offertes

Natuurlijk is de prijs één van de belangrijkste factors om op te letten, maar er is meer! Voordat je simpelweg de goedkoopste schilder inhuurt wil je weten of het betreffende schildersbedrijf wel een goede reputatie heeft. Je wilt natuurlijk strak schilderwerk en ook een stukje service. Je kunt beoordelingen van schilders vinden op bijvoorbeeld Google mijn bedrijf (maps), Facebook maar ook op website's zoals Yelp en dergelijke review websites.

Voorbeeld van een offerte

Natuurlijk moet je weten wat er in een schilderwerk offerte moet staan! Zoek je een voorbeeld van een offerte? Er zijn genoeg websites te vinden die voorbeeld offertes online hebben staan. In een offerte moeten arbeidskosten, materiaalkosten, eventuele voorrijkosten, het btw tarief maar ook voorwaarden en garanties staan. Zoals oplevertermijn, betaaltermijn en garanties op het schilderwerk. Zo hebben beide partijen een stukje hou vast om eventueel juridisch voet aan wal te hebben. Erkende schildersbedrijven zijn vaak aangesloten bij een geschillen commissie zodat er een bemiddelaar beschikbaar is bij onderlinge geschillen.

Kwalite
corner
brush