Je huis vol kunst? Dat is toch niet te betalen? Normaal gesproken is dat zo, maar niet als je naar de kunstuitleen gaat. Daar kies je uit de beste kunstenaars, de mooiste beelden, schilderijen en tekeningen. Je neemt ze mee naar huis, hangt ze aan de muur en geniet! En als je er genoeg naar gekeken hebt dan ruil je het werk gewoon weer in voor een ander. De kunstuitleen heeft werk van beroemde kunstenaars die iedereen kent, maar ook van nog niet ontdekte talenten, de grote meesters van de toekomst. Er zijn monumentale schilderijen voor grote muren en kleine tekeningen voor kleine hoekjes. Voor elk interieur en elke smaak is er wel iets te vinden en er is altijd wel een kunstwerk dat bij je past.

Ga naar de kunstuitleen
Voor een klein bedrag per maand kun je al prachtige werken aan je muren hangen. Als je naar de kunstuitleen Utrecht gaat kun je kiezen uit talloze werken. Kies de stijl, kleur of het onderwerp dat je het meest aanspreekt en dat het best past bij de inrichting van je huis. Je kunt het werk gemakkelijk weer inruilen, zodat je de sfeer in je interieur steeds weer kunt veranderen. Zo kun je de uitstraling van je woning aanpassen aan de seizoenen. Als je wilt neem je een kunstwerk eerst een tijdje op proef. Zo kun je er aan wennen en kijken of je het mooi blijft vinden. Als het na een tijdje niet meer bevalt, dan ruil je het gewoon weer in. Je kunt onbeperkt wisselen en experimenteren met kunst in je huiskamer of je kantoor. Als je smaak verandert, als je gaat verhuizen naar een ander huis, als je gaat samenwonen of als je een andere inrichting kiest, is dat geen probleem. je gaat gewoon naar de kunstuitleen en je ruilt je werken in.

Ruilen of kopen
En als je zo gehecht raakt aan je schilderij of beeld, dan kun je het gewoon kopen. Met de huurprijs die je tot dan toe hebt betaald spaar je voor een tegoed dat wordt afgetrokken van de verkoopprijs. Door kunst te huren spaar je dus voor het kunstwerk van je leven.

Met de kunstuitleen Utrecht hoef je niet meer naar een museum. Je richt gewoon je eigen museum in, in je eigen huis. Je hangt precies op wat jou aanspreekt. De mooiste kunst aan je muur is gewoon te huur! Op de website van de kunstuitleen kun je uit duizenden werken kiezen. Je selecteert op prijs, kleur, stijl, formaat of kunstenaar. Zo vind je snel het kunstwerk dat helemaal bij jou past. Op deze manier kun je thuis al een kunstwerk reserveren en later beslissen of je het thuis wilt ophangen.

Geef kunst cadeau
Met de KunstKadobon van de kunstuitleen Utrecht kun je eenvoudig kunst cadeau doen. Heb je een jubileum, een bruiloft of een verjaardag? Dan heb je nu het perfecte geschenk gevonden. Met deze bon kun je niet alleen een kunstwerk kopen of huren, maar je kunt hem ook gebruiken om een mooie vaas, een sieraad of iets anders aan te schaffen in de cadeauwinkel van de kunstuitleen.

 

 

 

 

 

 

Kwalite
corner
brush