Interieur

Wil jij graag je woonkamer opnieuw inrichten maar heb je niet zo heel veel zin om uren aan je design meubels te lopen trekken en duwen? Probeer dan eerst eens een online programma voor het inrichten van je woonkamer. Er zijn verschillende online teken programma’s beschikbaar waar je gratis en heel snel je eigen woonkamer plattegrond tekent.

 

Klik hier!

 

Tuin

De mensen die over een tuin beschikken weten dat het soms erg veel werk kan zijn. Planten gaan dood, tegels vergroenen en de tuin zakt. Het is sterk aan te raden om je tuin eens in de zoveel jaar grondig te renoveren. Denk bijvoorbeeld aan het aanplanten van nieuwe struiken en bomen in de tuin, het snoeien van bestaande bomen en struiken, enzovoorts. Bekijk dan onze linkpartners.

 

Klik hier!

 

Badkamer

Bij de keuze van je badkamer begint het met de indeling van je ruimte en wat je minimale wensen zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een enkele douche, of als je de ruimte hebt, voor een douche waar je met z’n tweeën naast elkaar staat? Handig voor ’s ochtends als er meer mensen tegelijk vertrekken. Ook een lekker ligbad is iets om over na te denken, want zelfs in kleinere ruimtes past een bad, bijvoorbeeld in een hoek. Geinteresseerd? Bekijk onze linkpartners.

 

Klik hier!

 

Zonwering

De zomers in Nederland kunnen binnen een dag omslaan. In kantoorruimtes valt benauwdheid en thuis schijnt de zon in je ogen. Een goede zonwering biedt schaduw en verkoeling, verduistering, veiligheid en het bespaart kosten. Geinterreseerd in een zonwering? Bekijk dan onze linkpartners.

 

Klik hier!

 

Verhuisbedrijven

Bij een verhuizing komt veel sjouwerk kijken. Het laden en lossen van de verhuiswagen is het werk van een professionele verhuizer. Daarnaast kun je deze vakman ook inhuren voor inpakwerk en bijvoorbeeld voor het monteren en demonteren van meubels. De kosten van een verhuizing hangen af van meerdere factoren. Hieronder lees je waar de kosten van een verhuisbedrijf zoal van afhangen en krijg je alle informatie die je nodig.

 

Klik hier!

 

Vloerbedekking

Je hebt bijvoorbeeld een tapijt maar wilt deze vervangen door een nieuw tapijt of een nieuw type vloerbedekking? Dan heb je vooral veel kracht nodig om het tapijt te verwijderen. Indien het tapijt is vastgeniet, dan kan je het tapijt relatief makkelijk verwijderen. Meer handige tips omtrend vloerbedekkingen? Bekijk dan onze linkpartners.

 

Klik hier!

 

Behang

Tijd voor nieuw behang of wil je overstappen van verf? Dat kan. Behang kan uw huis een totaal andere sfeer geven. Om te kijken of het goed zal staan kun je online 3D afbeeldingen bekijken. Tegenwoordig kun je gemakkelijk zelf behangen maar als je je fijner voelt met een proffesional kan dat ook bij onze partners.

 

Klik hier!

 

Schilderen

Wilt u op een originele manier een ruimte schilderen? Je kan ervoor kiezen om het plafond een kleur te geven in plaats van de muren. Het kan ook een speels effect geven om de helft van een muur een kleur te geven. Wanneer u samen met kleine kinderen in huis woont kan het erg aan te raden zijn om een verf uit te kiezen die afneembaar is met water. Meer tips zoals deze? Bekijk onze linkpartners.

 

Klik hier!

 

Schuttingen

Door je schutting te gronden, te verven of te beitsen verleng je de levensduur van je schutting aanzienlijk. Als er regen terecht komt op onbewerkt hout kan het snel gaan rotten met als gevolg dat je binnen afzienbare tijd (delen van) je schutting moet vervangen. Voor handige tips of proffesioneel hulp raden wij aan om naar onze partners te kijken.

 

Klik hier!

 

Glaswerk

Door enkel glas te vervangen voor dubbel glas, bespaart u op de energierekening. Het huis wordt er ook fijner van. De kwaliteit van dubbel glas is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Dit is dus het moment om te investeren en te profiteren. Voor meer informatie kun je terecht bij onze linkpartners.

 

Klik hier!

 

Uitbouw

Is uw woonkamer of keuken te klein en wil je liever niet verhuizen? Een uitbouw van uw woning kan nu en is  betaalbaar. Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer leefruimte en dus meer woongemak. Uw huis stijgt aanzienlijk in waarde. Meer informatie over uitbouwingen? Bekijk onze linkpartners.

 

Klik hier!

 

Renovatie

Is het verstandig om een keuken te renoveren, of is een nieuwe keuken een betere optie? Dat zijn belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden. Veel mensen kiezen voor renoveren omdat dat goedkoper is. Je kan ook voor een compleet nieuwe keuken gaan. De keus is aan u. Meer informatie of tips omtrend renovatie? Bekijk onze linkpartners.

 

Klik hier!

 

Meubels

Je hebt besloten om een bank aan te schaffen. Misschien omdat je gaat verhuizen of omdat je je woonkamer opnieuw wilt inrichten. Je komt allerlei verschillende soorten en maten tegen, maar wat is nu de beste keuze? Let goed op de maten en kleurencombinaties in uw woonkamer. Verkeerde kleuren kunnen erg snel vloeken. Meer informatie over meubels? Bekijk onze linkpartners.

 

Klik hier!

 

Schoonmaakmiddelen

Uw huis renoveren is een ding maar het schoon houden ervan ook. Tegenwoordig zijn er hartstikke veel schoonmaakmiddelen in de supermarkten maar welk middel gebruik je voor wat. Voor schoonmaak tips en betrouwbare winkels kunt u naar onze linkpartners kijken.

 

Klik hier!

 

Elektronica 

Het hebben van de nieuwste technologie ziet eigenlijk alleen maar voordelen. Van koffie apparaten met wifi connectie tot led strips. U kunt uw huis een moderne nieuwe look geven wat zich uit op gemak en plezier. Hier vind je leuke links van bedrijven en sites die wij voor je hebben verzameld op het gebied van elektronische producten.

 

Klik hier!

 

Overige

Bent u bezig met renoveren en bent u al aardig onderweg? Onze linkpartners kunnen u helpen met diverse tips en informatie. Bekijk onze linkpartners voor diverse onderwerpen die niet in onze categorieën pasten.

 

klik hier!

 

 

 

 

Kwalite
corner
brush