Professionele tips over verven, klussen en nog veel meer.

 

 

Wandafwerking

Behang is weer helemaal terug. Het is te krijgen in alle soorten die u maar bedenken kunt. Voor ieder wat wils. Een kamer zal er totaal anders uitzien na het aanbrengen van nieuw behang. Ook kunt u sierlijsten aanbrengen. Deze zijn in veel verschillende soorten en maten te krijgen.
Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid de wanden af te werken met hoogwaardige kwaliteit muurverf, glasvliesbehang of decoratieve wandafwerking. Alles is mogelijk.

 

De afwerking van stucwerk kun je op verschillen manieren laten doen. Allereerst zijn er diverse soorten stucwerk. Zoals spachtelputz en granol. Of je laat de muren of plafond helemaal glad pleisteren. Hiervoor kun je het oppervlakte laten afwerken in de betonlook.. Hierna is de muur zelf te witten.

 

Stucwerk is vakwerk. Een specialist inschakelen om de pleister aan te brengen is daarom heel verstandig. De vakmannen kunnen in prijs verschillen. Om de laagste prijs te vinden raden wij aan om meerdere stukadoors te vergelijken. Bekijk onze linkpartners voor mogelijkheden.

Kwalite
corner
brush