Joey, een vriendelijke man in de dertig, besloot dat het tijd was om zijn oude huis een nieuwe look te geven.De verf op de muren begon namelijk af te bladderen. Hierdoor zag het geheel zag er nogal vervallen uit.Hij wist dat het tijd was om een professional in te schakelen, dus hij belde een ervaren schilder genaamd Mark.

Vakman Mark

Mark was een gerenommeerde vakman met een uitstekende reputatie in de stad. Hij was bekend om zijn kwaliteitswerk en zijn aandacht voor detail. Joey was opgetogen toen Mark zijn offerte uitbracht en hij akkoord ging met de prijs.Een paar dagen later begon Mark met het schilderen van Joey's huis. Hij kwam 's ochtends vroeg aan met zijn verfkwasten en rollers, klaar om aan de slag te gaan.

 Joey keek toe terwijl Mark met precisie en vakmanschap de muren aan het schilderen was. De oude verf verdween als sneeuw voor de zon en maakte plaats voor een frisse, levendige kleur die het huis van een totaal nieuw uitstraling voorzag.

Joey ziet zijn huis veranderen

Terwijl Joey zijn huis zag veranderen, groeide zijn enthousiasme met elke penseelstreek. Hij kon niet wachten om het eindresultaat te zien.Na een paar dagen van hard werken, was de vakman eindelijk klaar met het schilderen van het huis. Joey kon zijn ogen niet geloven toen hij het resultaat zag.

Het huis zag er fantastisch uit!

BTW-tarief schilderen

Maar er was nog een verrassing voor Joey. Terwijl hij met Mark de laatste details besprak, vertelde Mark hem dat het btw schilderwerk slechts 9% was omdat de woning ouder was dan 2 jaar.

 Joey wist dit niet, maar hij was aangenaam verrast toen Mark hem vertelde dat het tarief gunstiger was dan hij had verwacht.

Dolblij met het werk

Joey was dolblij met het werk dat Mark had geleverd. Niet alleen had hij een prachtig geschilderd huis gekregen, maar de kosten waren ook nog eens lager uit gevallen dan hij had verwacht omdat hij in zijn hoofd al 21% erbij had gerekend en dit maar 9% bleek te zijn.

 Hij bedankte Mark hartelijk voor zijn vakmanschap en het goede nieuws over de prijs. Mark glimlachte en zei dat het altijd een genoegen was om mensen blij te maken met zijn werk.

 Vanaf dat moment was Joey trots op zijn prachtige huis en vertelde hij aan al zijn vrienden en buren over de geweldige schilderervaring die hij had gehad. Hij was zelfs zo enthousiast dat hij Mark aanbeveelde bij een paar vrienden.

 Mark was hier ook weer dolblij mee, hij had namelijk nog wat ruimte in zijn agenda staan voor wat extra klusjes.

Kwalite
corner
brush